Oosting vol vertrouwen: ''Klaar te laten zien wie Vitesse is''

0
Oosting vol vertrouwen: ''Klaar te laten zien wie Vitesse is''

Na vijf verliezen op rij besloot Leonid Slutskiy te vertrekken bij Vitesse. Joseph Oosting werd aangesteld als interim-trainer. Voor hem staat meteen een mooie en zware opdracht te wachten met de wedstrijd tegen Feyenoord.

"Intens. Mooi. Dat we een groep hebben die heel graag wil", zo beschrijft Oosting aan Vitesse TV zijn eerste dagen bij de eerste selectie. "Of er sprake is van revanchegevoelens weet ik niet, maar ik merk wel dat ze heel graag willen. Dat zie je in trainingen."

"De trainingen wordt beleefd, dat is de basis denk ik, want je moet het voetballen beleven en daar straalt de passie er wel van af", vervolgt de interim-trainer. "Nu gaat het er om dat we de passie om kunnen zetten in overwinningen."

"Ik denk dat wij er klaar voor zijn om in de wedstrijd tegen Feyenoord te laten zien wie Vitesse is. We moeten het met elkaar doen en doen het ook met elkaar. Ik heb daar een goed gevoel over", stelt hij. "Aan de andere kant zie je ook dat de jongens zich willen laten zien. Er zit een bepaald soort eer bij om jezelf te kunnen laten zien."

De verwachtingen van Oosting voor dit Vitesse tegen Feyenoord zijn duidelijk. "Ik zou heel graag zien dat wij weer comfortabel aan de bal zijn, dat wij vooruit voetballen en lef hebben", vertelt hij. "Als we dat hebben, dan kan het een mooie wedstrijd worden waarin twee ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Dan bepaald de kwaliteit van de individu de wedstrijd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!