Janssen doet open sollicitatie: ''Daar is absoluut over te praten''

0
Janssen doet open sollicitatie: ''Daar is absoluut over te praten''

Bij Vitesse is de trainer al weg en dat zorgt voor speculaties over de opvolging van Leonid Slutskiy. Theo Jansen werd aan tafel bij Studio Voetbal genoemd als mogelijke opvolger.

Hij is momenteel trainer van Vitesse onder 19, maar heeft nog niks gehoord over een eventuele opvolger bij het eerste. Ook is hij zelf nog niet gevraagd voor een rol in de technische staf. Daar zegt hij overigens niet bij voorbaat nee tegen. ''Daar is absoluut over te praten. Vitesse is mijn club. Hangt er wel vanaf wie de nieuwe trainer wordt'', doelt de analist op een rol als assistent-trainer. Hij heeft namelijk nog niet de papieren om zelf als eindverantwoordelijke langs te kant te staan. 

Als het aan Janssen ligt, neemt de club Edward Sturing als interim trainer. Hij is beschikbaar, want hij staat nu al onder contract bij Vitesse. Hij is namelijk coördinator van de scouting en opleiding, maar Janssen ziet hem graag voor de spelersgroep staan. "Dan kunnen ze rustig de tijd nemen om een nieuwe trainer te vinden.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!