Zege voor Vitesse na goede tweede helft bij Twente MATCHDAY | Vroegh maakt basisdebuut voor Vitesse tegen FC Twente 'SC Heerenveen ziet af van komst van overbodige Vitesse-spits' Oosting kiest voor basisdebutant om geschorste Bero te vervangen Vitesse-fans giftig: ''Kom je aan het bier, dan kom je aan het volk''

Linssen aangeslagen na opstappen Slutskiy: ''Het raakt mij enorm''

( 0 reacties)
Linssen aangeslagen na opstappen Slutskiy: ''Het raakt mij enorm''

Bryan Linssen is zichtbaar aangeslagen, enkele minuten nadat Leonid Slutskiy in de kleedkamer van Vitesse bekend heeft gemaakt dat hij opstapt als hoofdtrainer. De aanvoerder van Vitesse koestert warme herinneringen aan de Russische trainer.

"Het raakt mij enorm", begint Linssen voor de camera van FOX Sports. "Het is een man naar mijn hart. Het is een superlieve man, een goudeerlijke man. Je gunt hem dit leed niet. Als je hem voor de groep afscheid ziet nemen, dan geeft dat een heel naar gevoel."

"Hoe hij afscheid van ons heeft genomen? Hij deed het op een hele nette, op een hele chique manier", vervolgt Linssen. "Hij heeft ons voor alles bedankt en zei dat wij hem altijd konden bellen. Hij vond het heel mooi dat hij met ons kon werken en gunde ons het beste."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›