Zege voor Vitesse na goede tweede helft bij Twente MATCHDAY | Vroegh maakt basisdebuut voor Vitesse tegen FC Twente 'SC Heerenveen ziet af van komst van overbodige Vitesse-spits' Oosting kiest voor basisdebutant om geschorste Bero te vervangen Vitesse-fans giftig: ''Kom je aan het bier, dan kom je aan het volk''

Slutskiy: ''Ik ga Nederland, de supporters en iedereen missen''

( 0 reacties)
Slutskiy: ''Ik ga Nederland, de supporters en iedereen missen''

Leonid Slutskiy heeft ontslag genomen als trainer van Vitesse. De Russische trainer kondigde zijn vertrek enkele minuten na de nederlaag bij SC Heerenveen aan voor de camera van FOX Sports.

"Dit is de eerste keer in mijn loopbaan dat een club van mij vijf keer op een rij heeft verloren", zegt Slutskiy in gesprek met FOX Sports. "Ik heb hard gewerkt, maar ik moet ook aan de club, de spelers en de fans denken. Misschien dat iemand anders de boel er weer bovenop krijgt."

Op zijn tijd bij Vitesse kijkt Slutskiy met een positief gevoel terug. "Het is een fantastische tijd geweest maar ook aan een fantastische tijd komt een einde. Ik bedank de supporters van Vitesse en iedereen bij de club. Hier eindigt mijn periode bij Vitesse."

"Ik heb geprobeerde de spelers vertrouwen te geven, maar ik stop er nu mee", aldus Slutskiy, die vervolgens afscheid neemt van de Eredivisie. "Ik ga Nederland, de supporters en iedereen missen. Het is nu onderdeel van mijn hart."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›