Zege voor Vitesse na goede tweede helft bij Twente MATCHDAY | Vroegh maakt basisdebuut voor Vitesse tegen FC Twente 'SC Heerenveen ziet af van komst van overbodige Vitesse-spits' Oosting kiest voor basisdebutant om geschorste Bero te vervangen Vitesse-fans giftig: ''Kom je aan het bier, dan kom je aan het volk''

BREAKING | Slutskiy stapt op bij Vitesse na nederlaag in Heerenveen

( 0 reacties)
BREAKING | Slutskiy stapt op bij Vitesse na nederlaag in Heerenveen

Leonid Slutskiy heeft ontslag genomen bij Vitesse. Dat laat de Russische trainer enkele minuten na de nederlaag bij SC Heerenveen weten aan de media. De Arnhemmers verloren vrijdag met 3-2 van SC Heerenveen. 

De druk op de positie van trainer Leonid Slutskiy was de laatste weken sterk toegenomen. Na een sterke competitiestart verloor Vitesse de ene na de andere wedstrijd. Tegen SC Heerenveen leden de Arnhemmers de vijfde nederlaag op rij, waardoor Slutskiy zich genoodzaakt voelde op te stappen. 

Slutskiy hield het bij Vitesse bijna anderhalf jaar vol. De Rus werd in de zomer van 2018 aangesteld bij Vitesse. In zijn eerste seizoen bij de club ontwikkelde de markante trainer zich tot een lieveling van het Eredivisie-publiek. Met Vitesse eindigde hij op een keurige vijfde plek. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›