Linssen: ''Een overwinning heelt alles op dit moment''

0
Linssen: ''Een overwinning heelt alles op dit moment''

Vanavond moet Vitesse proberen de negatieve reeks van afgelopen tijd tot een einde te brengen. Het gaat op bezoek bij SC Heerenveen, een ploeg die ondanks een nederlaag bij PSV in vorm is. 

Bryan Linssen ziet ook dat het je van het is op dit moment, maar hij probeert positief te blijven. ''We zijn positief naar elkaar toe en we moeten het vertrouwen weer bij elkaar winnen. We moeten in elkaar geloven en ook in de spiegel kijken naar wat beter moet. Het is wel fijn dat je eigenlijk maar een hele korte week hebt, heel veel trainen kan je niet doen, maar wel met elkaar praten'', vertelt Linssen aan Vitesse TV.

SC Heerenveen heeft thuis dit seizoen nog niet verloren een dus zal het niet makkelijk worden, Linssen: ''Het wordt een hele lastige. Heerenveen speelt goed, maar wij moeten daar wel proberen te winnen. We moeten uit deze situatie zien te komen bij Heerenveen en dan verder kijken naar Feyenoord toe. De komende wedstrijden zijn heel belangrijk of we weer naar boven kunnen kijk of niet. Alles valt een staat met overwinningen. Een overwinning geeft vertrouwen, als je nou goed speelt of niet. Dat heelt alles op dit moment, dus wij moeten die drie puntjes even gaan pakken.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!