Oosting over toekomst: ''We hebben het er nog niet over gehad'' Zege voor Vitesse na goede tweede helft bij Twente MATCHDAY | Vroegh maakt basisdebuut voor Vitesse tegen FC Twente 'SC Heerenveen ziet af van komst van overbodige Vitesse-spits' Oosting kiest voor basisdebutant om geschorste Bero te vervangen

''Ik denk dat ik beter kan spelen, dan iedereen misschien verwacht''

( 0 reacties)
''Ik denk dat ik beter kan spelen, dan iedereen misschien verwacht''

Keisuke Honda staat dit weekend in de basis bij Vitesse. De Japanner moet de leider worden op het middenveld, maar het is de vraag hoelang hij kan spelen.

''Hoeveel minuten ik het kan volhouden is ook voor mij de vraag. Dat is een grote uitdaging. Als ik gevaar loop op een blessure dan vraag ik om een wissel. Maar ik denk dat ik beter kan spelen, dan iedereen misschien verwacht'', zegt de middenvelder in gesprek met De Telegraaf. Honda krijgt al snel een kans in Arnhem, want de oefenmeester ziet een belangrijke rol voor de voetballer weggelegd.

Vitesse draait de laatste weken moeizaam en de Japanse spelmaker moet daar verandering in zien te brengen. ''Vitesse staat nu vijfde. Mijn doel dit seizoen is om de club op die positie te houden. Ik denk dat ik daar met mijn ervaring bij kan helpen'', besluit hij zelfbewust. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›