Zege voor Vitesse na goede tweede helft bij Twente MATCHDAY | Vroegh maakt basisdebuut voor Vitesse tegen FC Twente 'SC Heerenveen ziet af van komst van overbodige Vitesse-spits' Oosting kiest voor basisdebutant om geschorste Bero te vervangen Vitesse-fans giftig: ''Kom je aan het bier, dan kom je aan het volk''

Lof voor 'robot-professional' Honda: ''Alles doet hij perfect''

( 0 reacties)
Lof voor 'robot-professional' Honda: ''Alles doet hij perfect''

Keisuke Honda staat voor zijn officiële debuut voor Vitesse, dat zondag aantreedt tegen Sparta Rotterdam. De middenvelder speelde een halfjaar geleden voor het laatst een wedstrijd.

Trainer Leonid Slutskiy is dolgelukkig met de 'robot-professional' uit Japan, die naast speler van Vitesse ook bondscoach van Cambodja is. De behoorlijke volle agenda van Honda bezorgt Slutsky geen slapeloze nachten. ''Hij is geen gewone professional, maar een robot-professional. In alles is hij superprofessioneel. Voeding, rust, krachttraining. Alles doet hij perfect'', stelt de Russische trainer in De Telegraaf.

Honda en de Slutskiy kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij CSKA. ''We hebben veel gewonnen in Moskou maar ook nederlagen geleden. We begrijpen elkaar goed en dat is belangrijk voor de samenwerking'', besluit de oefenmeester. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›