Zege voor Vitesse na goede tweede helft bij Twente MATCHDAY | Vroegh maakt basisdebuut voor Vitesse tegen FC Twente 'SC Heerenveen ziet af van komst van overbodige Vitesse-spits' Oosting kiest voor basisdebutant om geschorste Bero te vervangen Vitesse-fans giftig: ''Kom je aan het bier, dan kom je aan het volk''

Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen

( 0 reacties)
Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen

Slovenië is dinsdag het EK definitief misgelopen. Na een 2-3 nederlaag in Polen is kwalificatie  voor de Slovenen uitgesloten.

Tim Matavz kon dinsdag op een basisplek rekenen bij Slovenië. De Vitesse-aanvaller stond tegen Polen in de spits geposteerd en was bovendien trefzeker. In de 14e minuut maakte hij de 1-1. Een paar minuten voor tijd werd Matavz naar de kant gehaald. 

In een spectaculair duel was het voor Polen na drie minuten al raak. Sebastian Szymanski opende de score, waarna Tim Matavz de score tien minuten later gelijktrok. Pas in de tweede helft nam Polen via Robert Lewandowski opnieuw afstand van Slovenië.

Desalniettemin kwamen de Slovenen opnieuw langszij. Josip Ilic maakte in de 61e minuut de 2-2, maar dat bleek niet genoeg voor een gelijkspel. Jacek Goralski besliste de wedstrijd in de 84e minuut in het voordeel van Polen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›