VIDEO | Doekhi wint met Jong Oranje in extremis van Engeland

0
VIDEO | Doekhi wint met Jong Oranje in extremis van Engeland

Jong Oranje heeft dinsdag haar zevende overwinning op rij geboekt. Op De Vijverberg zegevierde het elftal van trainer Erwin van de Looi met 2-1 over Jong Engeland. 

Danilho Doekhi moest dinsdag genoegen nemen met een wisselrol. Rick van Drongelen en Perr Schuurs kregen centraal in de defensie de voorkeur. Wel kwam Doekhi tot een invalbeurt. De Vitesse-mandekker kwam na rust in het veld voor Perr Schuurs. 

In Doetinchem opende Jong Oranje na 23 minuten spelen de score. Kaj Sierhuis kon met enig fortuin de 1-0 binnenschieten uit een voorzet van Deyovaisio Zeefuik. Na rust kantelde het spelbeeld en ging Jong Engeland nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker.

Een kwartier voor tijd sloegen de Engelsen dan ook daadwerkelijk toe. Manchester United-talent Mason Greenwoord herstelde in de 75e minuut het evenwicht. In de blessuretijd trok Jong Oranje de wedstrijd toch nog naar zich toe. Javairo Dilrosun schoot in de 91e minuut schitterend raak uit een vrije trap en bepaalde daarmee de eindstand op 2-1.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!