Scorende Buitink met Oranje O20 onderuit tegen Frankrijk

0
Scorende Buitink met Oranje O20 onderuit tegen Frankrijk

Oranje Onder 20 is er dinsdag niet in geslaagd een resultaat te behalen tegen Frankrijk. Thomas Buitink kon met een doelpunt niet voorkomen dat de Fransen in Parijs met 2-1 zegevierden. 

Naast Buitink maakte ook Armando Obispo dinsdag minuten namens Oranje Onder 20. Waar Buitink op een basisplek kon rekenen, moest de 20-jarige verdediger het tegen zijn leeftijdsgenoten uit Frankrijk doen met een invalbeurt. 

Na een eerste helft waarin Frankrijk het overwicht had maar ook Oranje gevaarlijk was, viel het openingsdoelpunt kort na rust. Amine Gouiri zette de Fransen van dichtbij op een 1-0 voorsprong. Met nog 20 minuten op de klok herstelde Oranje het evenwicht. Thomas Buitink schoot de Nedelranders van dichtbij langszij. 

In een spannende slotfase was het uiteindelijk Frankrijk dat aan het langste eind trok. Hoewel Oranje O20 in de slotminuten nog enkele kansen op de overwinning kreeg, was het Rafik Guitane die de wedstrijd in het voordeel van Frankrijk besliste. De Fransman schoot overtuigend raak en bepaalde daarmee de eindstand op 2-1. 

 

 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!