VIDEO | Boekpresentatie 'Vitesse in de jaren 70': ''Passie en knokken''

0
VIDEO | Boekpresentatie 'Vitesse in de jaren 70': ''Passie en knokken''

Het nieuwe boek 'Vitesse in de jaren 70' is dinsdag 12 november gepresenteerd in supportershome Monnikenhuize. Schrijver Ferry Reurink reikte het eerste exemplaar uit aan oud-speler Roel Zaaijer.

"Het gaat boek gaat over wat er tussen 1970 en 1980 allemaal gebeurde bij Vitesse, zowel sportief als organisatorisch", vertelt Reurink aan Vitesse TV. "Bekende spelers als Charly Bosveld en Bennie krijgen veel aandacht in het boek. Zij staan wel symbool voor het Vitesse in die tijd: passie, karakter en knokken voor de club."

De ogen van oud-speler Roel Zaaijer twinkelen als hij vertelt over zijn tijd bij Vitesse. "Het was een fantastische periode. Ik kwam van De Graafschap en werd in mijn eerste seizoen meteen kampioen. Beter kun je het als nieuweling niet treffen. We hadden ook een fantastisch team met ervaren spelers. Het kampioenschap was ook grandioos."

Zaaijer spreekt enkele spelers uit zijn tijd bij Vitesse nog regelmatig. "Met Bosko Bursac heb ik nog steeds contact. Bij onze eigen vereniging zie ik af en toe nog andere oud-spelers. Dick Mulderij en Willy Veenstra kom ik daardoor nog regelmatig tegen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!