'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Sparta en Vitesse VIDEO | Dessers schiet Heracles langs Vitesse in geheim oefenduel

''Toen dacht ik wel even, het zal toch geen 8-1 worden bij mijn debuut''

( 0 reacties)
''Toen dacht ik wel even, het zal toch geen 8-1 worden bij mijn debuut''

Danny Buijs neemt het vanavond met zijn ploeg op tegen Vitesse. Vorig seizoen was het de eerste wedstrijd van de trainer als eindverantwoordelijke in de eredivisie.

Dat duel ging niet zo als hij gehoopt had, want na negentig minuten stond er een 5-1 nederlaag op het scorebord. In de plat-offs werd met 3-1 verloren in het GelreDome, maar dat duel ervaart hij minder erg dan zijn debuut. ''Toen was het gewoon op. Bij mij, maar ook bij de spelers'', vertelt hij aan het Dagblad van het Noorden over de wedstrijd aan het einde van het seizoen.

''Maar die 5-1 komt nog regelmatig voorbij. Ik verheugde me toen natuurlijk enorm op mijn eerste wedstrijd als trainer van FC Groningen. Ik weet nog dat ik in de zeventigste minuut naar het scorebord keek en die 5-1 zag staan. Ik besefte dat er nog twintig minuten gespeeld moesten worden. Toen dacht ik wel even, het zal toch geen 8-1 worden bij mijn debuut. Het was al pijnlijk genoeg zo'', blikt hij terug.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›