Slutskiy treft Gözübüyük: ''Wij hebben geen problemen met elkaar''

0
Slutskiy treft Gözübüyük: ''Wij hebben geen problemen met elkaar''

Leonid Slutskiy hoopt dat Vitesse in staat is de rug te rechten na de twee nederlagen in de Eredivisie. Vrijdag neemt de ploeg van de Russische coach het op tegen FC Groningen.

"Vorig seizoen was het een fantastische 5-1 overwinning voor ons. Ik heb toen veel indrukken opgedaan tijdens de eerste wedstrijd. Het was geen gemakkelijke tegenstander. Wij scoorden als eerste, maar FC Groningen maakte snel de gelijkmaker. We hebben de controle gehouden en wonnen de wedstrijd", begint Slutskiy tegenover Vitesse TV.

"Ik ken FC Groningen goed. Ze hebben goede spelers. Ze hebben nog zeven spelers in de basis staan van vorig jaar. Voor ons is het een lastige periode met twee nederlagen op rij. We proberen terug te komen op ons daadwerkelijke niveau", vervolgt Slutskiy. "Ook voor FC Groningen is het een belangrijk duel."

Serdar Gözübüyük, die een historie heeft met Slutskiy, is vrijdag de leidsman. "Ik kan er van tevoren weinig over zeggen. Maar even serieus: wij hebben geen problemen met elkaar en hebben een goede verstandshouding. Dit gaat verder niks betekenen over zijn fluiten. Ik wil hem ook feliciteren, want hij is nu ook scheidsrechter in de Champions League."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!