'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Sparta en Vitesse VIDEO | Dessers schiet Heracles langs Vitesse in geheim oefenduel

Bero: ''Het is tijd om te laten zien wat we in ons hebben''

( 0 reacties)
Bero: ''Het is tijd om te laten zien wat we in ons hebben''

Vitesse-middenvelder Matúš Bero maakte vorig seizoen tegen FC Groningen zijn debuut voor de Arnhemmers. De middenvelder denkt hier met goede gevoelens aan terug, want kwam destijds meteen tot scoren.

"Ik kan het mij nog goed herinneren. Het was fantastisch", begint Bero tegenover Vitesse TV. "Hopelijk kunnen we de uitslag van vorig seizoen (5-1 red.) herhalen. We moeten onze rug rechten en onze kwaliteiten laten zien. Het belangrijkste is dat we weer als team gaan spelen. Het is tijd om te laten zien wat we in ons hebben."

Bero is op z'n hoede voor FC Groningen. "Het is altijd een stabiele ploeg met een goed elftal. Het wordt niet makkelijk, maar we moeten laten zien dat wij van een hoger niveau zijn.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›