''De supporters ergeren zich wezenloos aan het spel van Vitesse''

0
''De supporters ergeren zich wezenloos aan het spel van Vitesse''

Vitesse begon het seizoen sterk en deed zelfs bovenin mee op de ranglijst. De fans van de Arnhemmers zijn echter niet te spreken over de aanvallende wijze 

"De supporters ergeren zich wezenloos aan het spel van Vitesse", stelt oer-aanhanger Bjorn Courbois in gesprek met De Gelderlander. "Het voetbal valt gewoon het hele seizoen al enorm tegen. Ik erger me wezenloos. Het voetbal is verschrikkelijk."

Courbois snapt niet dat Slutsky het roer niet omgooit. "Linssen en Matavz renderen op deze wijze helemaal niet. Iedereen kan dan wel roepen dat Matavz rondloopt als een zoutzak, maar hij krijgt de hele wedstrijd geen fatsoenlijke bal. Hij is sterk als spits in het strafschopgebied. Als spits in een 4-3-3-systeem. Met ballen van de flanken. Maar die komen niet. Hij kan zo niet van waarde zijn. Echt, een keer een slechte wedstrijd kan. Maar wij zitten het hele seizoen al hier naar te kijken."

"Wij als Vitesse-supporters ergeren ons mateloos. Op zijn Arnhems gezegd: Ut ziet er nie uut. Ik denk ook dat ze vrijdag gewoon verliezen. Met 0-3. Ja, dat is dan een signaal aan de trainer. Maar misschien gebeurt er dan iets", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!