'Verschillende wijzigingen in vermoedelijke opstelling Vitesse' ''Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat hij gelijk in de basis staat'' 'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen

Linssen: ''Het is een voordeel dat je twee dingen beheerst''

( 0 reacties)
Linssen: ''Het is een voordeel dat je twee dingen beheerst''

Vitesse is goed begonnen aan het seizoen met zes overwinningen, twee gelijke spelen en maar één nederlaag waardoor het de derde plek deelt met AZ en vijf punten voorsprong heeft op de nummer vijf. 

"Boven verwachting?", herhaalt Bryan Linssen de vraag van Omroep Gelderland. "Dit is wat je hoopt en als je het programma ziet van ons tot nu toe is het wel boven verwachting inderdaad. Het voelt lekker in elk geval. We hebben kwaliteit en het belangrijkste, we weten wat we moeten doen en wat er van ons gevraagd wordt."

Hoewel het spel niet altijd overtuigend is, zorgt de Arnhemse club toch voor de drie punten. "We blijven rustig in wedstrijden en wachten op dat ene moment dat komen gaat om wedstrijden te beslissen", vervolgt de aanvoerder.

"Attractief voetbal proberen we zeker te spelen, maar op momenten dat we het moeilijk krijgen en lucht nodig hebben, kunnen we ook op ons gemak terug gaan en op onze kansen wachten. Het is een voordeel dat je twee dingen beheerst."

"De trainer heeft in deze aanpak en speelwijze natuurlijk een grote rol gespeeld. Hij is daar vorig jaar mee begonnen. Toen was het nog heel erg wennen en bij veel spelers niet bekend", vertelt de Limburger. "In Rusland zijn ze die speelwijze wel gewend. Daar is het leven of dood. Daar moesten wij ook in mee en dat is er in anderhalf jaar nu ingeslepen waardoor wij er als spelers ook op die manier instaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›