'Verschillende wijzigingen in vermoedelijke opstelling Vitesse' ''Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat hij gelijk in de basis staat'' 'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen

''We zullen er veel aan moeten doen om tot scoren te komen''

( 0 reacties)
''We zullen er veel aan moeten doen om tot scoren te komen''

Nouha Dicko maakte tegen PSV zijn eerste minuten voor Vitesse en mocht de wedstrijden daarna steeds meer minuten maken. Bij Vitesse TV blikt hij terug op zijn eerste vier wedstrijden en vooruit op de wedstrijd van morgenavond.

"Ik denk dat het heel goed gaat, voor mijzelf maar ook voor het team", begint Dicko. "De eerste wedstrijd was niet goed, want we verloren van PSV, maar in de weekenden daarna hebben we drie wedstrijden gewonnen."

"Ik vind dat ik het goed heb gedaan in die wedstrijden. Het is een positieve start voor mij", vervolgt de aanvaller. "Ik hoop dat ik zo door ga en het team nog meer kan geven dan wat ik nu doen."

Zaterdagavond wordt de competitie hervat met een wedstrijd tegen VVV Venlo. "Ik denk dat het een moeilijke wedstrijd wordt, want we zullen er veel aan moeten doen om tot scoren te komen. Zij gaan waarschijnlijk defensief spelen. Daardoor zullen wij het spel moeten maken om kansen te creëren", blikt de Malinees vooruit. "Uiteindelijk blijft het voetbal waarin we zelf het beste moeten brengen om de overwinning binnen te slepen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›