'Vitesse neemt na dit seizoen afscheid van vier huurlingen' VIDEO | Qazaishvili neemt vriendin mee in snoeiharde tackle 'Van Bergen legt aanbieding van SC Heerenveen naast zich neer' "Ik vind dat het seizoen ongeldig moet worden verklaard'' Voormalig Vitesse-voorzitter (76) verliest strijd tegen coronavirus

Slutskiy blikt vooruit: ''Daar hebben we slechte ervaringen mee''

0
Slutskiy blikt vooruit: ''Daar hebben we slechte ervaringen mee''

Vitesse hervat zaterdagavond de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen VVV Venlo. Leonid Slutskiy hoopt op een betere wedstrijd dan na de vorige interlandperiode.

"We hebben het vaak lastig na de interlandperiode. We hebben er slechte ervaringen mee, omdat we na de vorige interlandperiode verloren van PSV met 5-0", aldus Slutskiy tegenover Vitesse TV, die de geblesseerde Oussama Tannane moet missen. "Dat is een probleem, omdat hij een belangrijke rol speelde in ons team en onze formatie."

Verschillende spelers hadden internationale verplichtingen. "Op dit moment zitten er twee kanten aan", zegt de Rus. "Aan de ene kant ben ik trots dat we zoveel spelers hebben die interlands mogen spelen. Aan de andere kant is het een lastige situatie, omdat die spelers terugkomen in een andere lichamelijke conditie en in een andere vorm van vermoeidheid."

Met VVV Venlo treft Vitesse de nummer dertien van de Eredivisie. "Ze hebben nu een aantal Duitse spelers, iets van vijf of zes, in hun basiself. Er zijn ook een aantal spelers gehuurd van grote voetbalclubs", weet Slutskiy. "Die spelers hebben goede kwaliteiten en zijn gemotiveerd om te laten zien wat hij kan."

"We proberen onze sterke punten te benutten en onze zwakke punten te verbergen. Hoe dan ook, het zal een lastige wedstrijd worden voor ons", besluit de coach van Vitesse.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!