'Verschillende wijzigingen in vermoedelijke opstelling Vitesse' ''Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat hij gelijk in de basis staat'' 'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen

Slutskiy blikt vooruit: ''Daar hebben we slechte ervaringen mee''

( 0 reacties)
Slutskiy blikt vooruit: ''Daar hebben we slechte ervaringen mee''

Vitesse hervat zaterdagavond de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen VVV Venlo. Leonid Slutskiy hoopt op een betere wedstrijd dan na de vorige interlandperiode.

"We hebben het vaak lastig na de interlandperiode. We hebben er slechte ervaringen mee, omdat we na de vorige interlandperiode verloren van PSV met 5-0", aldus Slutskiy tegenover Vitesse TV, die de geblesseerde Oussama Tannane moet missen. "Dat is een probleem, omdat hij een belangrijke rol speelde in ons team en onze formatie."

Verschillende spelers hadden internationale verplichtingen. "Op dit moment zitten er twee kanten aan", zegt de Rus. "Aan de ene kant ben ik trots dat we zoveel spelers hebben die interlands mogen spelen. Aan de andere kant is het een lastige situatie, omdat die spelers terugkomen in een andere lichamelijke conditie en in een andere vorm van vermoeidheid."

Met VVV Venlo treft Vitesse de nummer dertien van de Eredivisie. "Ze hebben nu een aantal Duitse spelers, iets van vijf of zes, in hun basiself. Er zijn ook een aantal spelers gehuurd van grote voetbalclubs", weet Slutskiy. "Die spelers hebben goede kwaliteiten en zijn gemotiveerd om te laten zien wat hij kan."

"We proberen onze sterke punten te benutten en onze zwakke punten te verbergen. Hoe dan ook, het zal een lastige wedstrijd worden voor ons", besluit de coach van Vitesse.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›