Hoofd Voetbal Academie van Vitesse vindt nieuwe baan bij KNVB VIDEO | Miazga neemt afscheid van publiek: ''Fantastisch moment'' ''Linssen maakt er altijd meer dan Larsson, dat weet ik zeker'' FEITEN | Linssen bezig aan beste Vitesse-seizoen ooit? Sturing en Linssen storen zich aan VAR: ''Maakt je onzeker''

''Deze lijn willen we doortrekken naar deze wedstrijd''

( 0 reacties)
''Deze lijn willen we doortrekken naar deze wedstrijd''

Vitesse hervat morgen de competitie tegen VVV Venlo in Limburg. VVV Venlo hoopt op betere resultaten dan voor de interlandperiode tegen een club die de beste seizoensstart sinds tien jaar heeft.

De laatste wedstrijd voor de interlandperiode verloor VVV Venlo, er werd echter wel goed gespeeld. Robert Maaskant hoopt de lijn van die wedstrijd door te trekken naar zaterdagavond. “We hebben deze wedstrijd een uur lang goed en gedisciplineerd verdedigd en we hebben de juiste dingen gedaan in balbezit, met goede omschakelmomenten. Deze lijn willen we doortrekken naar deze wedstrijd”, aldus de coach bij VVV TV.

“Het wordt een interessante wedstrijd. Vitesse heeft inderdaad een sterke aanval, maar is ook zeker kwetsbaar gebleken in de verdediging", gaat Maaskant verder. "Wij hebben de afgelopen weken goed kunnen trainen op balbezit. Hierdoor hopen wij meer kansen te creëren en het zo Vitesse moeilijk te maken.” 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!