'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Sparta en Vitesse VIDEO | Dessers schiet Heracles langs Vitesse in geheim oefenduel

'Pasveer twijfelgeval door polsklachten; mogelijk debuut Lamprou'

( 0 reacties)
'Pasveer twijfelgeval door polsklachten; mogelijk debuut Lamprou'

Remko Pasveer is een vraagteken bij Vitesse voor het duel met VVV-Venlo. De doelman kampt met lichte klachten in de pols. Vandaag wordt gekeken of hij fit genoeg is om te  spelen. 

Vitesse staat zaterdagavond in De Koel tegenover VVV en het is dus maar de vraag of Pasveer die wedstrijd onder de lat staat, zo weet Lex Lammers van De Gelderlander te melden. Als dat niet het geval is, moet Kostas Lamprou spelen. De Griek kwam deze zomer transfervrij over van Ajax. 

Dat Pasveer last heeft van zijn pols is niet voor het eerst. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen liep hij een breuk aan het gewricht op, waardoor hij een deel van de voorbereiding miste. Net voor de competitie startte was hij weer fit, maar inmiddels lijkt er toch weer een blessure te zijn. 


Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›