Hoofd Voetbal Academie van Vitesse vindt nieuwe baan bij KNVB VIDEO | Miazga neemt afscheid van publiek: ''Fantastisch moment'' ''Linssen maakt er altijd meer dan Larsson, dat weet ik zeker'' FEITEN | Linssen bezig aan beste Vitesse-seizoen ooit? Sturing en Linssen storen zich aan VAR: ''Maakt je onzeker''

'Pasveer twijfelgeval door polsklachten; mogelijk debuut Lamprou'

( 0 reacties)
'Pasveer twijfelgeval door polsklachten; mogelijk debuut Lamprou'

Remko Pasveer is een vraagteken bij Vitesse voor het duel met VVV-Venlo. De doelman kampt met lichte klachten in de pols. Vandaag wordt gekeken of hij fit genoeg is om te  spelen. 

Vitesse staat zaterdagavond in De Koel tegenover VVV en het is dus maar de vraag of Pasveer die wedstrijd onder de lat staat, zo weet Lex Lammers van De Gelderlander te melden. Als dat niet het geval is, moet Kostas Lamprou spelen. De Griek kwam deze zomer transfervrij over van Ajax. 

Dat Pasveer last heeft van zijn pols is niet voor het eerst. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen liep hij een breuk aan het gewricht op, waardoor hij een deel van de voorbereiding miste. Net voor de competitie startte was hij weer fit, maar inmiddels lijkt er toch weer een blessure te zijn. 


Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!