Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Kritiek op spel Vitesse: ''Het voetbal is dramatisch, om te huilen''

( 0 reacties)
Kritiek op spel Vitesse: ''Het voetbal is dramatisch, om te huilen''

Vitesse heeft weliswaar qua resultaten een uitstekende seizoensstart achter de rug, op spelgebied houdt het voor het elftal van Leonid Slutskiy vooralsnog niet over. De Arnhemmers krijgen van buitenaf dan ook veel kritiek op hun spelopvatting. 

"Ik durf wel te stellen dat er nu onder Slutskiy het meest negatieve voetbal van Vitesse aller tijden gespeeld wordt", zegt Robert Anker bij Voetbal International. "Ik heb een paar wedstrijden van ze achter elkaar bekeken, maar het is niet om aan te gluren. Ze staan er qua punten fantastisch voor, maar het voetbal is dramatisch. Om te huilen."

"De resultaten kunnen niet beter, maar het voetbal is heel defensief", vervolgt Anker. "Er is ook weinig creativiteit. Ze hebben ook gewoon heel veel geluk gehad. Tegen Fortuna Sittard was Vitesse de mindere partij, maar dook hun keeper onder een bal door. Dit weekend tegen FC Utrecht hadden ze opnieuw geluk met de ketser van die doelman."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!