''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Het is allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen'' VIDEO | Voormalig Vitesse-speler Rashica even op bezoek in GelreDome Linssen kampt met gekneusde voet; beschikbaarheid PEC Zwolle onzeker

Schuldbewuste Paes: ''Er is geen ruimte voor excuses''

( 0 reacties)
Schuldbewuste Paes: ''Er is geen ruimte voor excuses''

Vitesse wist zaterdagavond met 2-1 te winnen van FC Utrecht door een blunder van de Utrechtse-keeper Maarten Paes bij de 2-1.

"Op zo'n moment is het vak van keeper eenzaam. Dit is een harde les. Nu telt mentale weerbaarheid", aldus Paes in De Gelderlander. "Dit is zuur. Ik heb acht seconden gebaald. Daarna moest ik verder. Dat ging goed. In de kleedkamer is niemand me afgevallen. Dat toont ook weer dat Utrecht echt een team is."

"Tot nu toe beleef ik een geweldig jaar", vervolgt de doelman. "Ik krijg bij Utrecht een kans. Ik ben de jongste keeper van de eredivisie. Ik zit bij een club uit de top zes van Nederland. Dit is een zwarte bladzijde. Het was ook niet eens een doelpoging te noemen. Maar de goal telt. Het is mijn fout. Er is geen ruimte voor excuses."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!