Lof voor Slutskiy: ''Het is een ongelooflijk gedreven man''

0
Lof voor Slutskiy: ''Het is een ongelooflijk gedreven man''

Armando Obispo wordt dit seizoen door PSV verhuurd aan Vitesse. Dit weekend staan de ploegen tegenover elkaar en dat wordt dus een speciale wedstrijd voor de verdediger.

''Natuurlijk is het een beetje een gekke gewaarwording, na bijna een heel leven bij PSV. Ik heb nog altijd de droom om in Eindhoven door te breken, maar heb deze stap nu nodig. Wekelijks spelen is heerlijk en ik wil deze kans grijpen. PSV is favoriet tegen ons, maar wij hebben een ploeg met de nodige ervaren spelers, waarmee we het elke tegenstander lastig kunnen maken'', vertelt hij in het Eindhovens Dagblad.

De centrale verdediger wil doorbreken in Eindhoven, maar daarvoor is eerst meer ervaring op het hoogste niveau nodig. Bij Vitesse krijgt hij de kans van Leonid Slutskiy. ''Voor en tijdens wedstrijden eist hij alles van ons en is het een ongelooflijk gedreven man. Daarbuiten komt hij bijvoorbeeld bij interviews heel ontspannen over en zo ervaart de groep het volgens mij ook. Ik heb hem tot nu toe als een tactisch goede coach ervaren en als een trainer die zijn spelers mentaal ook op de goede manier kan raken.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!