Obispo geniet bij Vitesse: ''We hebben een mooie start gehad''

0
Obispo geniet bij Vitesse: ''We hebben een mooie start gehad''

Armando Obispo keert zaterdag met Vitesse als koploper in de eredivisie terug in het Philips Stadion. De voetballer hoopt in de toekomst basisspeler te zijn bij de Eindhovense ploeg, maar op dit moment speelt hij bij Vitesse. 
 
De centrale verdediger merkte dat hij bij PSV niet in aanmerking kwam voor een basisplaats en daarom koos hij voor een tijdelijk vertrek naar Arnhem. ''Vitesse volgde me al een aantal jaren en daar was ik van op de hoogte. Het is een ploeg die perfect bij mijn plan voor dit seizoen paste. Ik wil alles spelen. Dan bedoel ik dat ik alle 34 wedstrijden in de eredivisie en in het bekertoernooi belangrijk wil zijn voor het team, mezelf wil ontwikkelen en daarna ga kijken waar ik sta'', vertelt hij op het Eindhovens Dagblad.

De mandekker voelde zich meteen thuis in Arnhem. ''In de voorbereiding voelde ik al dat mijn kans zou komen en we hebben een mooie start gehad, die nog beter had kunnen zijn'', doelt hij op de wedstrijd tegen Ajax. ''We speelden met 2-2 gelijk, maar er zat gewoon meer in. Op zo’n moment merk je een beetje het verschil tussen PSV en Vitesse. In Eindhoven is er flinke teleurstelling als Ajax weet te ontsnappen, maar in Arnhem waren veel mensen heel blij met het resultaat. Dat is ook mooi en het is tegen zo’n goede ploeg ook zeker geen verkeerde uitslag voor ons.''

 


 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!