VIDEO| Samenvatting: Vitesse boekt overwinning bij Fortuna Sittard ''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien'' Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen'' Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid'' Darfalou gaat voor nieuwe kans in Venlo: ''Klinkt moeilijker dan het is''

Buitink legt tattoos uit: ''Dat vond ik al heel mooi''

( 0 reacties)
Buitink legt tattoos uit: ''Dat vond ik al heel mooi''

"Veel mensen vinden het zonde omdat je maar één lichaam hebt, ik vind het juist mooi omdat het je lichaam opfleurt", aldus Thomas Buitink over tatoeages. De aanvaller heeft er zelf dan ook verschillende laten zetten.

De mooiste vindt Buitink '23-10-1997'. “Dat is trouwdatum van mijn ouders en heb ik van hen op mijn zestiende verjaardag gekregen", vertelt hij aan Vitesse TV. "Ik heb hiervoor gekozen omdat het een mooi aandenken is aan hen, omdat ik heel veel van ze hou en ze mij altijd gesteund hebben. Door mijn ouders is het wel allemaal mogelijk.”

Op zijn been heeft de aanvaller verder ook de tekst 'If you’re not willing to go all the way you won’t go anywhere.' en een afbeelding van een leeuw staan. “Dit is een tekst die zegt dat als je er niets voor doet of je er niet 100% voor geeft, je er ook meestal niet komt. Sommigen krijgen alles op een bordje voorgeschoteld, je hebt natuurlijk de talenten, maar de meesten moeten er hard voor werken. Daar ben ik er ook eentje van”, legt Buitink uit.

“Die heeft heel veel betekenis eigenlijk", begint de Vitessenaar de uitleg over de leeuw. "Ik weet dat leeuwen voor Nederland staat, dus dat vond ik al heel mooi. Ik hou van Nederland, ik hou van het land waar ik nu in woon.”

Als het aan Buitink ligt, is hij voorlopig nog niet klaar. “Ik wil mijn benen sowieso vol hebben, want dat is iets waar ik erg trots op ben.” Daarnaast is hij ook begonnen aan een sleeve op zijn arm. “Dit wil ik ooit af hebben.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›