VIDEO| Samenvatting: Vitesse boekt overwinning bij Fortuna Sittard ''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien'' Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen'' Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid'' Darfalou gaat voor nieuwe kans in Venlo: ''Klinkt moeilijker dan het is''

''Ja, Vitesse is wel koploper, maar dat is ook het enige''

( 0 reacties)
''Ja, Vitesse is wel koploper, maar dat is ook het enige''

Vitesse gaat weliswaar aan kop in de Eredivisie, het spel van de Arnhemmers kan Valentijn Driessen nog weinig bekoren. De chef voetbal van De Telegraaf denkt dan ook dat PSV dit weekend weinig problemen met Vitesse zal hebben. 

"Ja, Vitesse is wel koploper, maar dat is ook het enige", begint Driessen in de podcast van De Telegraaf. "Ajax heeft er wel gelijk gespeeld, maar dat was de allereerste wedstrijd van het seizoen. Vitesse pakte in de slotfase tegen AZ de overwinning, tegen Heracles maakten ze ook geen bijster goede indruk. Niet zodanig dat PSV daar bang voor moet zijn."

Wel missen de Eindhovenaren een aantal belangrijke spelers. "PSV zit wel met Eríck Gutiérrez, die zijn hand heeft gebroken. Vitesse komt wel te vroeg. En Steven Bergwijn, die zich voor Oranje ook heeft afgemeld. Dat is ook nog wel een twijfel voor zaterdag."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›