BREAKING | Vitesse kan huur van Gelredome niet meer betalen Eredivisie-wedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat ''ING gaat noodfonds voor Nederlandse clubs beschikbaar stellen'' Janssen: ''Dan graag in Utrecht en Arnhem, lekker dichtbij'' Janssen geeft toe: ''Best confronterend om mezelf dan te zien''

'Bazoer keert terug in basis Vitesse; Grot begint op de bank'

0
'Bazoer keert terug in basis Vitesse; Grot begint op de bank'

Riechedly Bazoer keert vrijdagavond terug in het basiselftal van Vitesse voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, dat meldt Omroep Gelderland.

De middenvelder was geschorst in de laatste wedstrijd tegen Willem II (0-2). De terugkeer van Bazoer gaat waarschijnlijk ten koste van Jay-Roy Grot, die als basisspeler nog wist te scoren in Tilburg. Trainer Leonid Slutskiy wilde zijn opstelling nog niet bevestigen.

De kans is wel groot dat Thulani Serero gewoon aan de aftrap staat. De Zuid-Afrikaanse middenvelder heeft al een principeakkoord met Al Jazira, maar staat nog altijd op het trainingsveld bij Vitesse. Hilary Gong ontbreekt tegen PEC Zwolle door een knieblessure.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Pasveer; Karavaev, Doekhi, Obispo, Clark; Tannane, Serero, Bazoer, Bero; Linssen, Matavz

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!