Van den Brom geschrokken: ''Dit is verschrikkelijk''

0
Van den Brom geschrokken: ''Dit is verschrikkelijk''

John van den Brom is ook geschrokken van het nieuws rond Dejan Curovic. De trainer van FC Utrecht kreeg het vlak na de wedstrijd met PEC Zwolle te horen.

De twee kennen elkaar van Vitesse. "Ik was perplex. Ik heb veel met Dejan gespeeld en na het voetbal heb ik veel contact met hem onderhouden. Hij heeft ons vaak begeleid als we in de Balkanlanden moesten spelen, met scouting en dergelijke", zegt Van den Brom voor de camera van FOX Sports.

Ze werden vrienden. "Als je dit dan vlak na een wedstrijd te horen krijgt, geeft dat ook weer het perspectief van het leven aan. Hij is een jaar jonger dan ik en veel te vroeg gegaan. Het doet me pijn." Van den Brom wist niet niet dat de 51-jarige Serviër ziek was. "Nog niet zo heel lang geleden heb ik hem gesproken."

"Misschien was hij te trots om daar iets over te zeggen. Dit is verschrikkelijk. Ik herinner hem als een heel aimabel mens die een cultheld was toen hij bij ons speelde. Als mens was hij open en vriendelijk, voor iedereen bereikbaar. Dat versterkte de vriendschap die wij hadden", aldus Van den Brom.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!