Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Peters baalt: ''Vitesse speelde ons niet ondersteboven''

( 0 reacties)
Peters baalt: ''Vitesse speelde ons niet ondersteboven''

Vitesse won zaterdagavond met 0-2 van Willem II. Jordens Peters, verdediger van de club uit Tilburg, vond dat zijn ploeg niet veel minder was dan de ploeg uit Arnhem.

"Wij waren qua stootkracht niet goed, maar we gaven ook niet veel weg", vertelt hij tegenover Brabants Dagblad. "Ik denk dat zij om plek drie gaan strijden dit seizoen. Maar wij hebben onszelf in deze wedstrijd de das omgedaan. Vitesse speelde ons niet ondersteboven en kwam op voorsprong door slordigheidjes van ons.

Zonder dat eerste doelpunt had Willem II volgens Peters langer in de wedstrijd kunnen blijven. "Nu liepen we achter de feiten aan. En zij konden het voetbal gaan spelen wat ze graag doen: een beetje leunen en op de counter loeren. Als we de degelijkheid hadden die we tegen Zwolle hadden, dan hadden we kans gehad. Dat moeten we dan maar volgende week proberen te brengen in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!