Van Egmond: ''Dan had de penalty wel overgenomen moeten worden'' ''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken'' 'Diep respect' voor Slutskiy: ''Zijn trainers die amper 'doei' zeggen' Oosting tevreden: ''Je moet niet vergeten waar we vandaan komen'' Vitesse houdt punt over aan doelpuntloos duel met Feyenoord

''Ik hoop dat ze worden opgenomen voor de nationale selecties''

( 0 reacties)
''Ik hoop dat ze worden opgenomen voor de nationale selecties''

Slutskiy zag hoe Vitesse in de tweede helft van het duel in Tilbert de overwinning naar zich toe zag trekken en is erg tevreden over zijn spelers.

“Het was een goede wedstrijd van een hoog niveau aangezien Willem II geen kansen heeft gehad om te scoren. Ze hadden wat kleine kansjes maar die waren niet gevaarlijk. We speelden niet ons beste spel, want we hadden niet veel cross passes, maar we domineerden en creëerden kansen. We creëerden misschien niet elke minuut een kans, maar voor mij waren het er genoeg. Daarnaast is de clean sheet ook erg belangrijk voor ons”, legt Slutskiy uit voor de camera van FOX Sports.

De Rus kan in zijn selectie beschikken over enkele erg goede spelers, zoals Obispo en Doekhi in het hart van de verdediging. “Ik hoop dat ze worden opgenomen voor de nationale selecties, U21 of U23, want ik vertrouw onze centrale verdedigers. Doekhi speelde hier vorig jaar al, Obispo is hier voor het eerst, maar de communicatie gaat elke wedstrijd beter en hopelijk gaat het steeds beter en beter”, prijst hij de jonge verdedigers.

Daarnaast sloot ook aanvaller Grot aan bij de ploeg. “Grot heeft veel kwaliteiten en speciale vaardigheden. We hebben hem proberen te laten begrijpen hoe hij zijn lichaam, mogelijkheden en snelheid kan gebruiken. Hij is erg gegroeid, maar is nog jong.”

“Linssen was denk ik man of the match. Hij gaf twee assists en was erg belangrijk. Hij is een erg belangrijke speler voor het team”, sluit hij af met de aanvoerder van het team.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›