Linssen: ''We hadden nog meer kunnen scoren vandaag''

0
Linssen: ''We hadden nog meer kunnen scoren vandaag''

Linssen zag hoe zijn ploeg gisteren wist te winnen van Willem II en speelde zelf een grote rol met een assist bij beide doelpunten.

“Ik dacht eigenlijk dat het een verloren bal was, maar hij laat hem stuiteren waardoor ik wat meer tijd krijg om erachteraan te gaan”, vertelt hij over zijn assist bij de 0-1 aan FOX Sports. “Hij heeft de voorsprong en kan hem eigenlijk met gemak terug spelen. Op het moment dat hij dat niet doet, ga ik er vol voor.” De verloren bal resulteert uiteindelijk in een doelpunt van Grot en een asssist van Linssen.

Ondanks het doelpunt in de 55e minuut, had Vitesse het toch even lastig na rust. “Ik denk dat Willem II wel redelijk begon in de tweede helft. Het publiek stond er ook wat meer achter en ze begonnen wat meer druk te zetten, alleen ik denk dat als wij het beter uitspelen we nog meer hadden kunnen scoren vandaag”, blikt de aanvaller terug.

In het hart van de verdediging staan bij Vitesse twee jonge jongens, die leeftijd zie je echter niet terug in het spel. “Ze (Armando Obispo, 20 en Danilho Doekhi, 21) zijn jong en nog niet heel ervaren, maar als ik zie hoe ze tegen Ajax spelen en hoe ze vandaag spelen, dan kan ik ze alleen maar een groot compliment geven. Ze zijn sterk in de lucht, winnen duels en staan op de goede plek, en dat is het belangrijkst.”

Vitesse staat nu na twee wedstrijd met vier punten. “Met Ajax is dat een prima stand”, stelt Linssen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!