Grot: ''Ik voelde het wel kriebelen, maar je weet het nooit''

0
Grot: ''Ik voelde het wel kriebelen, maar je weet het nooit''

Jay-Roy Grot maakte gisteren zijn basisdebuut bij Vitesse en scoorde de 0-1. Uiteindelijk zag hij zijn ploeg met 0-2 winnen van Willem II.

“Om te scoren voor Vitesse is het beste gevoel wat er is. Ik was al heel blij om voor Vitesse te mogen spelen, en dat ik dan nu ook mijn eerste goal maak voelt fantastisch”, begint hij bij Omroep Gelderland.

“Ik was al een paar keer dichtbij, zoals bij de corner dat ik bij de eerste paal kwam en dat hij van de lijn wordt gehaald en daarna met het schot dat de keeper hem goed pakt. Dus ik zat er wel dichtbij en voelde het wel een beetje kriebelen, maar je weet het natuurlijk nooit", gaat hij in op zijn eerdere kansen. "Ik denk dat Bryan Linssen fantastisch doorloopt op de bal, hem goed voor me neer legt en dat ik hem binnen kan schieten.”

“Het zijn mooie weken", vertelt de kersverse oom. "Ik zit ook goed in mijn vel en dat wordt dan beloond met een goal. Ja, ik voel me goed. Matavz heeft er natuurlijk ook één gescoord, maar ik denk dat we het als team goed hebben gedaan.”

“We kwamen hier met het volle vertrouwen en om de drie punten mee te nemen naar Arnhem. Dat hebben we aardig gedaan met een 0-2. Onze missie is wel geslaagd”, besluit de aanvaller.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!