''Ik hoop dat ik de keuze zo moeilijk mogelijk heb gemaakt''

0
''Ik hoop dat ik de keuze  zo moeilijk mogelijk heb gemaakt''

Jay-Roy Grot mocht gister, door de schorsing van Bazoer, in de basis beginnen bij Vitesse. Hij bekroonde zijn basisdebuut met een belangrijk doelpunt.

“Ik zag het op de trainingen, daar zat ik bij de basis elf met de partijtjes. Daarna had ik een gesprek met de trainer en toen vertelde hij dat ik zou spelen. Ik moest een beetje achter de verdediging komen", bespreekt Grot zijn rol met FOX Sports. "In het middenveld komen is niet echt mijn kwaliteit, dus we hebben afgesproken dat ik zoveel mogelijk de diepte in zou gaan en mijn ruimte daar zou zoeken. Dat heb ik zoveel mogelijk geprobeerd.”

“Ik was een paar keer dichtbij. Uiteindelijk legt Linssen hem goed neer en kan ik hem binnen schieten. Hij legt hem perfect neer zodat ik hem met mijn linker binnen kan schieten”, gaat de aanvaller in op zijn gevoelige schot. “Ik heb vaak te horen gekregen dat ik wel op gevoel mag schieten, dus dat probeer ik ook wel te doen. Dat is hier aardig gelukt denk ik.”

Grot werd in de 67e minuut gewisseld, maar is desondanks toch wel tevreden met zijn wedstrijd. “Ik ben wel tevreden, met de goal zeker. Ik had wel een paar slordige foutjes, maar ik ben wel tevreden. Als speler wil je altijd 90 minuten spelen, dus je baalt natuurlijk. Op dat moment had ik graag doorgespeeld, maar de keuze is aan de trainer."

Volgende week komt Bazoer weer terug na zijn schorsing die vorige week op de plek van Grot speelde. “We zullen het zien de volgende wedstrijd, maar ik hoop dat ik de keuze voor de trainer zo moeilijk mogelijk heb gemaakt. We zullen het volgende week weer zien.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!