Bazoer duidelijk: ''Vandaar dat ik voor Vitesse heb gekozen''

0
Bazoer duidelijk: ''Vandaar dat ik voor Vitesse heb gekozen''

Riechedly Bazoer is komend seizoen net als Oussama Tannane in het shirt van Vitesse te bewonderen. De 22-jarige middenvelder kwam over van VfL Wolfsburg en tekende een driejarig contract in Arnhem.

"Ik ben blij om bij Vitesse te zijn", zegt Bazoer in gesprek met FOX Sports. "Ik heb een heel goed gesprek gehad met de technisch directeur (Mohammed Allach, red.) en de trainer (Leonid Slutskiy, red.). Het voelde vertrouwd aan. Er was veel belangstelling uit het buitenland, maar ik wilde per se naar Nederland. Vandaar dat ik voor Vitesse heb gekozen."

"Ik heb een paar fantastische jaren gehad in de Eredivisie en weet hoe het is", legt de middenvelder uit. "Dat was voor mij doorslaggevend. Een vertrouwd gevoel, waar ik hopelijk een hoog niveau haal en wie weet kan ik weer die stap omhoog maken. Ik ben nog maar 22 jaar, dus die stap kan ik nog maken. Het ligt alleen aan mezelf."

Bazoer speelde het afgelopen half jaar op huurbasis bij FC Utrecht. "Daar kijk ik goed op terug. We hebben een Europees ticket behaald. Ik heb een goed half seizoen gedraaid bij FC Utrecht, gelukkig ook veel wedstrijden gespeeld en in een aantal wedstrijden een hoog niveau gehaald. Die lijn wil ik doortrekken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!