Van Egmond: ''Dan had de penalty wel overgenomen moeten worden'' ''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken'' 'Diep respect' voor Slutskiy: ''Zijn trainers die amper 'doei' zeggen' Oosting tevreden: ''Je moet niet vergeten waar we vandaan komen'' Vitesse houdt punt over aan doelpuntloos duel met Feyenoord

''We hebben met Oussama Tannane goede gesprekken gevoerd''

( 0 reacties)
''We hebben met Oussama Tannane goede gesprekken gevoerd''

Vitesse is dolblij met de komst van Riechedly Bazoer en Oussama Tannane. De twee voormalig FC Utrecht-spelers hebben een contract voor drie seizoenen getekend bij de club uit Arnhem. Technisch directeur Mohammed Allach is vol lof over Bazoer. 

"Hij is talent van het jaar geweest bij Ajax", legt hij uit op de website van de Gelderlander. "Hij is een sterke en dynamische middenvelder. We hopen dat de potentie van Riechedly bij Vitesse weer volop tot uiting komt", aldus Allach. 

De bestuurder beseft dat Tannane niet voor niets werd weggestuurd bij FC Utrecht. "We hebben met Oussama goede gesprekken gevoerd en duidelijk uitgesproken hoe we het toekomstplan samen zien", reageert hij. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›