Van Egmond: ''Dan had de penalty wel overgenomen moeten worden'' ''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken'' 'Diep respect' voor Slutskiy: ''Zijn trainers die amper 'doei' zeggen' Oosting tevreden: ''Je moet niet vergeten waar we vandaan komen'' Vitesse houdt punt over aan doelpuntloos duel met Feyenoord

Tannane verklapt: ''Was al rond met clubs uit het buitenland''

( 0 reacties)
Tannane verklapt: ''Was al rond met clubs uit het buitenland''

Oussama Tannane dook deze week plotseling op bij Vitesse. De aanvaller, die afgelopen seizoen vijftien competitieduels voor FC Utrecht speelde, tekende een driejarig contract in Arnhem.

"Voor mij is het ook wel een beetje verrassend", vertelt Tannane in gesprek met FOX Sports. "Ik was al een beetje rond met clubs uit het buitenland. Uit Turkije en andere landen waar je goed geld kunt verdienen, maar op een gegeven moment kreeg ik een belletje. Mijn zaakwaarnemer vroeg of ik interesse had in Vitesse. Ik heb een heel goed gesprek gehad met de trainer en vandaar mijn keuze. Hij heeft mij veel vertrouwen gegeven en dat miste ik een beetje in Nederland."

Tannane werd vorig seizoen na een incident op de training weggestuurd bij FC Utrecht. "Ik wil het daar niet meer over hebben", reageert hij. "Ik heb dingen gehad en alles is gebeurd. Mensen hebben gezegd wat ze willen zeggen. Of het waar is of niet, laat ik in het midden. Het was wel vervelend, want ik kon zelf ook niet mijn eigen verhaal vertellen. Er is veel gebeurd bij FC Utrecht toen ik wegging. Dan kan je je afvragen of er een bepaalde speler weggestuurd moest worden, maar daar laat ik me buiten."

De 25-jarige aanvaller kijkt liever vooruit. "Ik ben gewoon een heel positieve jongen. Wat er vorig jaar is gebeurd, is gebeurd", aldus Tannane, die zijn kant van het verhaal nog wel een keer wil doen. "Dat wil ik zeker, maar ik moet eerst presteren en dan doe ik het wel. Mijn doel is nu fit worden en m'n ding doen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›