Hoofd Voetbal Academie van Vitesse vindt nieuwe baan bij KNVB VIDEO | Miazga neemt afscheid van publiek: ''Fantastisch moment'' ''Linssen maakt er altijd meer dan Larsson, dat weet ik zeker'' FEITEN | Linssen bezig aan beste Vitesse-seizoen ooit? Sturing en Linssen storen zich aan VAR: ''Maakt je onzeker''

Vitesse wacht op twee ton van Droomparken: ''We zijn in gesprek''

( 0 reacties)
Vitesse wacht op twee ton van Droomparken: ''We zijn in gesprek''

Droomparken heeft als sponsor van Vitesse niet aan zijn verplichtingen voldaan. De Arnhemse club moet naar verluidt nog een bedrag van circa 200.000 euro incasseren. De partijen zijn volgens De Gelderlander 'in gesprek over een oplossing'.

Het bedrijf werd in 2018 hoofdsponsor van Vitesse en verbond zich voor twee seizoenen aan de eredivisionist. De Arnhemse club zou per jaar ruim een miljoen euro krijgen van Droomparken, maar de sponsor besloot na een jaar de samenwerking stop te zetten. In plaats van shirtsponsor bij Vitesse wilde het bedrijf dat worden bij Feyenoord. Daar betaalt het bedrijf maar liefst zes miljoen euro per seizoen. 
 
Het contract met Vitesse is echter nog niet helemaal betaald. ''We beamen dat niet het gehele bedrag is betaald. We zijn in gesprek met Vitesse. Bij contracten horen ook doelstellingen. We bespreken die materie nu. Verder gaan we inhoudelijk nergens op in'', verklaart een woordvoerder van het Veluwse bedrijf uit Loenen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!