'Verschillende wijzigingen in vermoedelijke opstelling Vitesse' ''Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat hij gelijk in de basis staat'' 'Slutskiy maakt opmerkelijke keuze in basiself van Vitesse' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme Trefzekere Matavz loopt EK mis met Slovenië na nederlaag in Polen

Vitesse wacht op twee ton van Droomparken: ''We zijn in gesprek''

( 0 reacties)
Vitesse wacht op twee ton van Droomparken: ''We zijn in gesprek''

Droomparken heeft als sponsor van Vitesse niet aan zijn verplichtingen voldaan. De Arnhemse club moet naar verluidt nog een bedrag van circa 200.000 euro incasseren. De partijen zijn volgens De Gelderlander 'in gesprek over een oplossing'.

Het bedrijf werd in 2018 hoofdsponsor van Vitesse en verbond zich voor twee seizoenen aan de eredivisionist. De Arnhemse club zou per jaar ruim een miljoen euro krijgen van Droomparken, maar de sponsor besloot na een jaar de samenwerking stop te zetten. In plaats van shirtsponsor bij Vitesse wilde het bedrijf dat worden bij Feyenoord. Daar betaalt het bedrijf maar liefst zes miljoen euro per seizoen. 
 
Het contract met Vitesse is echter nog niet helemaal betaald. ''We beamen dat niet het gehele bedrag is betaald. We zijn in gesprek met Vitesse. Bij contracten horen ook doelstellingen. We bespreken die materie nu. Verder gaan we inhoudelijk nergens op in'', verklaart een woordvoerder van het Veluwse bedrijf uit Loenen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›