Nicolas Isimat-Mirin: "Vanaf nu is élke wedstrijd een finale"

Nicolas Isimat Mirin tekent bij Vitesse
Nicolas Isimat Mirin tekent bij Vitesse Foto: © Pro Shots

Vitesse kwam zaterdagavond thuis niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Excelsior. Mandekker Nicolas Isimat Mirin baalde ervan. "Het resultaat is zeker zuur voor ons."

Tegenover het De Gelderlander geeft de Fransman aan dat Vitesse onnodig punten liet liggen tegen de Rotterdammers. "We verliezen twee punten. Maar we moeten vertrouwen houden en blijven vechten voor handhaving. Ik geloof er ook echt in. Wij waren gewoon beter dan Excelsior. We scoren alleen niet. Dat gaat moeilijk. Maar dan nog geloof ik in overleving. We hebben genoeg kwaliteit in huis."

Volgens Isimat-Mirin is elke wedstrijd vanaf nu van extreem belang voor de Arnhemmers. "Elke wedstrijd is voor ons een gevecht, een finale. We moeten punten pakken. We moeten resultaten boeken. Killersmentaliteit, daar draait nu alles om. Het is superspannend in de eredivisie. Wij moeten koel blijven in alle hectiek."

Ook al viel de bal voor de zoveelste keer dit seizoen niet de goede kant op, Isimat-Mirin weet dat zijn ploeg genoeg scorend vermogen heeft om wedstrijden te beslissen. "Ik geloof in onze spitsen. Nu viel de goal niet, maar dat moeten we snel achter ons laten. De blik moet vooruit."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
Bekijk de hele stand