Naam Streuer zingt rond bij Vitesse: "Ik weet daar niets van"

Jan Streuer
Jan Streuer Foto: © Pro Shots

Jan Streuer weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De scheidend technisch directeur bij FC Twente is nog niet klaar met de voetballerij, maar vertrekt wel uit Enschede.

"Als Ron (Jans, red.) nog had gewild, was ik mogelijk ook wel langer gebleven", zegt Streuer tegenover Omroep Gelderland. De 71-jarige bestuurder blijft mogelijk nog wel even aan als hulp van de nieuwe technisch directeur Arnold Bruggink. Dat zou dan mogelijk tot 1 september zijn als de transferdeadline
voorbij is, maar heel misschien ook nog wel langer. Er moet veel gebeuren bij Twente. En Bruggink moet ook goed ingewerkt worden, dus dat ze mij gevraagd hebben voor nog iets langer kan ik wel begrijpen."

Streuer sluit dat niet uit. "Het is voor mij een optie, maar ik wil alles in eigen hand hebben", geeft hij aan. "Misschien ga ik namelijk ook nog wel iets anders doen en dan begin je eerder. Dus houd ik voorlopig alles nog open en in eigen hand. Als het gevoel maar goed is. Plezier is het allerbelangrijkste, maar dat komt vaak pas als de resultaten goed zijn."

In de wandelgangen wordt Streuer al genoemd bij zijn oude club Vitesse. "Ik weet daar niets van", reageert de bestuurder. "Als men komt, ga ik er pas over nadenken. Met Vitesse ben ik nu helemaal niet bezig. Er is mij geen functie aangeboden. Ik ken de plannen ook niet en misschien kennen ze die zelf ook nog niet nu de KNVB nog bezig is met die overname."

Hij kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd bij FC Twente. "We hebben drie geweldige jaren gehad. Er is vaak uitstekend gevoetbald. Thuis hebben we nog niet verloren. Dat maakt je trots. Ik weet echt niet wat ik zou willen gaan doen. Er speelt niets. Ik kan de hele dag wel gaan golfen, maar er zijn ook nog andere leuke dingen in het voetbal die misschien op mijn pad komen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
Bekijk de hele stand