Vitesse nieuws, transfers & geruchten

Marco van Ginkel: "Wij moeten de leiders worden van dit team"

Marco van Ginkel na de 1 1 tegen PSV
Marco van Ginkel na de 1 1 tegen PSV Foto: © Pro Shots

In de transferzomer staat er bij veel clubs nog een hoop te gebeuren. Zo ook bi Vitesse, weet ook Marco van Ginkel die aangeeft dat er nog veel spelers bij moeten komen bij de Arnhemmers.

De middenvelder weet dat er bi zijn club nog de nodige spelers bij moeten komen, ook al zijn de financiële middelen beperkt. Voor hemzelf ligt dan ook een belangrijke rol weggelegd. "Ik zal zeker de kar moeten trekken", zegt hij tegenover De Gelderlander. "Er zijn de afgelopen jaren dragende krachten vertrokken bij Vitesse. Sterkhouders. Er zijn nu niet veel ervaren spelers over."

"Nicolas Isimat-Mirin, Melle Meulensteen, Maximilian Wittek en ik vormen de kern", vervolgt hij. "Dan moeten wij ook de leiders worden van dit team. Natuurlijke leiders. En ik als centrale middenvelder zeker. We bouwen een nieuw team. Ik hoop daarom dat er snel nieuwelingen aansluiten."

"We hebben er nu twee goede, jonge spelers bij. Mathijs Tielemans ken ik van PSV. Goede middenvelder. Bij Amine Boutrah zie je meteen de aanleg al. Maar daarnaast hebben we nog wel het een en ander nodig. Een keeper, spits, aanvallende middenvelder. Een extra centrale verdediger. Dat is wel helder", besluit Van Ginkel.

Lees meer:
0 reacties