Vitesse nieuws, transfers & geruchten

Fraser vindt nieuwe club na gedwongen vertrek bij FC Utrecht

Henk Fraser
Henk Fraser Foto: © Pro Shots

RKC Waalwijk kondigt op hun site met trots aan dat Henk Fraser een contract voor twee seizoenen heeft getekend. De oud-trainer van Vitesse is de opvolger van Joseph Oosting, die naar FC Twente vertrekt aan het einde van het seizoen.

Voor Fraser is het zijn eerste club na zijn akkefietje met Amin Younes op de training bij FC Utrecht. De trainer passeerde een grens door Younes bij de keel te grijpen. Uiteindelijk besloot hij FC Utrecht voor te zijn en zelf op te stappen. Volgens Fraser zou Younes het proces al langere tijd verstoord hebben en wilde hij het incident niet groter maken dan het al was.

Bij RKC moet hij de succesvolle Oosting gaan opvolgen. RKC staat dit seizoen op een voor de club geweldige 9e plaats en dus een grote uitdaging om die lijn door te zetten. "Ik zie veel potentie binnen de club en ben vastbesloten om samen met de spelers, staf, directie en supporters het maximale uit onze mogelijkheden te halen. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en een vervolg te geven op de ingezette lijn van de afgelopen jaren", aldus de nieuwe trainer van RKC.

Lees meer:
0 reacties