Vitesse nieuws, transfers & geruchten

Eloy Room terug bij Vitesse: "Het kan alleen maar beter gaan"

Eloy Room is terug bij Vitesse
Eloy Room is terug bij Vitesse Foto: © Pro Shots

Eloy Room is terug op het oude nest. De doelman speelde de laatste 4,5 jaar in de Verenigde Staten, maar is teruggekeerd bij Vitesse. De doelman geeft toe Amerika wel te missen, maar vindt het ook weer fijn om terug te zijn.

"Ik heb 4,5 jaar bij Columbus Crew gezeten en ben kampioen geworden. Maar het is fijn om weer terug te komen", vertelt Room aan ESPN. "Ik mis Amerika toch wel een beetje. Ik heb daar mooie jaren gehad. Daarom zal ik altijd nog teruggaan naar Amerika. Een langer verblijf? Dat heb ik echt overwogen. Ik heb daar een huis en heb ook mijn Green Card. Dus ik ben ook een soort van Amerikaan."

Een terugkeer naar Vitesse zat al een tijdje in de pijplijn. "Ik heb ook veel contact gehad met Marco van Ginkel, want dat is een goede vriend van mij", gaat de international van Curaçao verder. "Uiteindelijk is het balletje gaan rollen, maar stond ik nog wel onder contact bij Columbus Crew. Door het vele geregel, duurde het wat langer."

Ondanks zijn verblijf in Amerika volgde Room Vitesse nog altijd wel. De Arnhemmers beleefden een moeizaam seizoen in de Eredivisie. "Dat doet natuurlijk pijn. Want ik volg de club en heb er goede contacten. Het kan dus alleen maar beter gaan. Er gaan betere tijden komen. Het is een uitdaging, maar daar hou ik juist van", aldus Room.

Lees meer:
0 reacties