Alfred Schreuder: "NAC is groter dan AZ, Vitesse en FC Utrecht"

Alfred Schreuder
Alfred Schreuder Foto: © Pro Shots

Alfred Schreuder vertrok eerder dit jaar als hoofdtrainer bij Ajax. Eerder was hij onder meer eindverantwoordelijke bij FC Twente, Hoffenheim en Club Brugge. In een interview met BN/De Stem geeft hij aan ooit nog eens bij NAC Breda aan het roer te willen staan.

"Ieder weekend kijk ik naar de uitslag van NAC. Dat gevoel zit heel diep." De oefenmeester verloor 25 jaar geleden zijn hart aan de club uit Breda. "Ik was speler, maar ook supporter. NAC is een speciale club. Dat zegt Henk ook en Henk is een grote trainer geweest", verwijst hij naar zijn oud-trainer Henk ten Cate.

Zelf hoopt hij ook ooit in Breda voor de groep te staan. "De wens om trainer van NAC te worden, is er nog steeds. Al is het maar om wat terug te doen voor de club. Het is niet uit te leggen wat NAC betekent als je er niet zelf bent geweest. Ik ben ook nog eens vijf jaar aanvoerder geweest, wat voor extra binding zorgt. Mijn zoon wilde het niet geloven, maar NAC is de vijfde club van Nederland. Groter dan AZ, Vitesse en Utrecht."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
Bekijk de hele stand