BTCClicks.com Banner

Marvelous Nakamba maakte afgelopen zomer de overstap van Vitesse naar Club Brugge. Dat pakte goed uit, want in België imponeert hij week na week. Nu zou een schitterende stap naar de Premier League zelfs lonken: Liverpool en Newcastle United worden genoemd.

Tegenover News Day, een medium uit zijn thuisland, gaf hij openlijk toe van de Premier League te dromen. “Er is me al vaak gezegd dat mijn kwaliteiten geschikt zijn voor Engeland, een overgang is mogelijk. Dat was ook de enige Europese competitie die we in Zimbabwe konden bekijken. We zien wel, maar het is leuk om te weten dat bepaalde clubs me volgen”, klonk het bij Nakamba.

Droomclub

De middenvelder gaf eerder al aan dat Liverpool zijn droomclub is, maar volgens bovengenoemd medium zou momenteel Newcastle United aan zijn mouw trekken. Een vertrek tijdens de komende winterse transferperiode lijkt echter uitgesloten. “Momenteel is het allerbelangrijkste om succesvol te zijn bij mijn club en met de nationale ploeg. We hebben een erg goede ploeg en een uitstekend middenveld, waar ik me erg goed voel naast spelers als Vormer en Vanaken.”

Bron: Soccernews.nl