BTCClicks.com Banner

Vitesse zal de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem moeten winnen om nog een sprankje hoop te houden aangaande overwintering in de Europa League. In België behaalden de Arnhemmers een eerste punt (1-1), maar de achterstand blijft halverwege aanzienlijk en dus lijkt uitschakeling nabij.

Vitesse-trainer Henk Fraser waarschuwde in aanloop naar de wedstrijd voor de spelhervattingen van de Belgen. Aanvoerder Guram Kashia leek dat in zijn oren te hebben geknoopt, maar lette na 24 minuten juist te veel op zijn directe tegenstander. Via zijn hoofd vloog de bal pardoes langs zijn eigen doelman Remko Pasveer: 1-0.

Lang duurde de achterstand echter niet. Drie minuten na de onnodige openingstreffer stond het alweer 1-1 in het Regenboogstadion. Een voorzet van Milot Rashica viel voor de voeten van Thomas Bruns en de middenvelder schoot de bal laag in de hoek binnen.

Na 66 minuten leek Vitesse op voorsprong te komen, maar de goal van Luc Castaignos werd afgekeurd vanwege een vermeende overtreding. Aan de andere kant vergat Julian De Sart de 2-1 binnen te koppen. Het bleef dus bij 1-1, waar beide ploegen eigenlijk niets aan hebben.

Bron: Soccernews.nl

  • René

    Ik vond het een slechte beslissing om de goal van Castaignos af te keuren, maar vond de tegentreffer misschien nog wel erger. Volgens mij leer je de allerkleinsten al dat je altijd op de bal moet letten. En door juist dat niet te doen krijg je die bal om de oren.

    Nou zag ik overwinteren toch al niet gebeuren, maar nu zijn ze daar wel helemaal kansloos voor.