BTCClicks.com Banner

NAC Breda heeft Stijn Vreven aangesteld als trainer. De 43-jarige Belg is daarmee de opvolger van de vertrokken Marinus Dijkhuizen. ‘Ik ben blij dat ik bij een prachtige club als NAC aan de slag mag.’

Vreven wordt maandag gepresenteerd. Hij tekent een contract voor de rest van het seizoen met een optie voor nog een jaar.

Het is NAC dus gelukt om voor 2 januari, de dag dat de club de voorbereidingen start voor de tweede seizoenshelft, een nieuwe coach te presenteren.

‘Prachtige club’

Afgelopen maandag werd al bekend dat NAC en Vreven onderhandelden. “Ik ben blij dat ik bij een prachtige club als NAC aan de slag mag als trainer. Deze club heeft fantastische supporters die altijd vol achter de club staan. Dat weet ik ook nog uit mijn periode als speler”, zegt Vreven op de clubwebsite.

“NAC leeft enorm en de betrokkenheid van iedereen in en rondom de club is enorm groot. Het hondstrouwe publiek verwacht iedere wedstrijd dat de spelers voor ze door het vuur gaan. Wat dat betreft passen de waarden van deze club en het publiek goed bij mij. Ik kan niet wachten tot de eerste thuiswedstrijd in het altijd sfeervolle stadion.”

Cultheld

Vreven is geen onbekende in Nederland; hij groeide van 1999 tot en met 2003 uit tot een cultheld bij FC Utrecht. De fans daar droegen hem op handen vanwege zijn tomeloze inzet en bloedfanatieke verdedigingswerk.

Bron: Omroep Brabant