BTCClicks.com Banner

Met de 1-2 zege op Ajax heeft Vitesse-trainer Henk Fraser commissaris Valeri Oyf de mond gesnoerd. De knappe overwinning in Amsterdam betekent voor de oefenmeester meer dan een plekje in de top van de Eredivisie.

Oyf wil inspraak in de speelstijl en zelfs de opstelling. Dat zit Fraser absoluut niet lekker. Volgens de Gelderlander is Oyf zich vorig seizoen al gaan bemoeien met de Vitesse-trainer en sinds dit seizoen is het gaan etteren. Vorige week speelde Vitesse met 1-1 gelijk tegen VVV-Venlo. Enkele dagen later volgde een dramatische uitschakeling in de KNVB Beker tegen de amateurs van Swift.

Crisis voorkomen

In Amsterdam werd een crisis voorkomen. Na afloop sprak Fraser zijn spelers toe. “Ik heb de groep aangegeven: Wij geloven honderd procent in jullie. De staf. Mo Allach (technisch directeur, red.). Het wordt tijd dat jullie ook in ons geloven. Dit is ook een heel mooie overwinning voor Mo. Hij is een man die alles voor ons doet. Dat is de boodschap”, vertelt Fraser in de eerdergenoemde krant.

“We zijn in de beker ver door de ondergrens gezakt. Dat hadden we niet verwacht, maar het is een beste waarschuwing. Dat doen we onszelf aan. Maar de winst van Ajax is ook onze verdienste. Die hebben wij zelf afgedwongen.”

Bron: VoetbalPrimeur.nl