BTCClicks.com Banner

Vitesse-trainer Henk Fraser heeft volop genoten van zijn buitenspelers tijdens de 3-1 overwinning tegen Feyenoord. Roy Beerens en Bryan Linssen waren samen verantwoordelijk voor de tweede en derde Vitesse-goal en kregen na afloop de complimenten van Fraser.

Beerens kwam vlak voor de transferdeadline over van het Engelse Reading en moet Milot Rashica doen vergeten in Engeland. “Beerens heeft één voordeel: hij kan vanuit stilstand een waanzinnige voorzet geven”, aldus Fraser tegenover FOX Sports. De trainer stelt tot zijn tevredenheid vast dat de dertigjarige Brabander steeds fitter wordt. “Hij heeft vandaag ook de wedstrijd nagenoeg uitgespeeld. Geloof me, hij kan nog veel meer dan hij tot nu toe al heeft laten zien.”

Ratje van Vitesse

Ook over Linssen was Fraser dik tevreden. “Hij zou uitstekend in mijn tijd passen. Linssen is een ‘ratje’. Het is niet zo dat hij niets doet, maar hij is erg berekenend en zuinig met zijn energie, vooral tijdens trainingen. Daarom laat ik hem ook altijd wat langer staan, omdat hij altijd nog tot scoren kan komen. Of het een lievelingetje van me is? Ik heb geleerd om geen voorkeuren uit te spreken haha.”

Bron: VoetbalPrimeur.nl