BTCClicks.com Banner

Henk Fraser weigert te geloven dat het nieuws over zijn aanstaande vertrek bij Vitesse gevolgen heeft voor de tweede seizoenshelft. Afgelopen week werd bekend dat de coach bezig is aan zijn laatste maanden in Arnhem.

“Dat is geen probleem voor mijn spelers. In mijn eigen tijd als speler was het al zo dat je je daar totaal niet mee bezig hield. Als voetballer leef je in je eigen wereldje en ben je bezig met je eigen prestaties”, aldus Fraser in gesprek met De Telegraaf.

Geen effect op de groep

De coach liet eerder al doorschemeren dat hij na zijn tweede seizoen in het Gelredome waarschijnlijk zou afzwaaien. Tijdens een trainingskamp in Zuid-Europa kwam het hoge woord eruit. “Ik heb de groep in Spanje even kort toegesproken, aangegeven dat onze wegen scheiden aan het einde van het seizoen en dat we onze verantwoordelijkheden hebben en houden en dat is de play-offs halen.”

Zijn naderende afscheid is niet uitgebreid besproken. “Op het moment dat ik aangeef dat we aan het einde van het seizoen uit elkaar gaan, denken er een paar ‘vervelend’ en sommigen denken ‘lekker’, maar vervolgens zijn ze alweer met hun aandacht bij de volgende wedstrijd. Zo is nou eenmaal topsport.”

Bron: VoetbalPrimeur.nl